About Us

Adakah Anda Ingin Jana Pendapatan Extra ? Sertai Kami Sekarang!!

Tone Wow Prepaid That Pays

Insentif Rekruit

Apabila anda mendaftar ahli yang baru, mereka buat topup untuk kali pertama maka anda akan dibayar 10% dari nilai topup mereka.

  • Contoh: Ahli topup RM50, anda dapat RM5

Komisen Topup

Setiap kali pelangan anda topup, maka anda akan dibayar komisen oleh syarikat TONEWOW. Pelanggan boleh topup dimana sahaja tanpa perlu melalui anda.

  • Anda bukan dibayar sekali, tetapi berkali kali selagi mereka topup.

Bonus Tahunan

Setiap 1 pendaftaran bersamaan 1% dari komisen sedia ada anda. maksimum bonus sehingga 20%. Bonus ini akan disimpan dn dikumpulkan. Ia akan dibayar 2x setahun.

  • Contoh: Anda daftar 20 ahli baru, dan komisen semasa anda adalah RM1,000. Jadi RM1,000 x 20% = RM200.

Bonus Pendaftaran

Setiap kali pendaftaran anda buat melalui aplikasi akan dibayar RM1. Lebih banyak anda daftarkan, lebih banyak anda akan dibayar. Setiap simcard juga ada keuntungan apabila anda menjualnya.

Macam Mana?

Ok, macam mana simkad ni buat duit?
Saya nak kongsi rezeki ni, ni bisnes simkad Tone WoW, senang sgt2 bisnes ni,boleh buat secara online ikut masa awk free je..

Cara nak mula sangat2 mudah, mula2 daftar dan awak akan dapat 1 simkad. Pakai simkad ni mcm simkad awak sebelum ni, tak kisah nak jadikan line utama atau second line, No lama Boleh Dikekalkan, takde masalah.

Pakej data plan yg murah&menarik. Data, call dan sms yg awak tak habis pakai, takkan burn tauuu.. Siap boleh di bawa ke bulan seterusnya. Boleh CARRY FORWARD..Awak boleh rujuk website www.tonewow.net untuk dapatkan info pakej data plan terkini.

WOWcher Point. Setiap kali awak topup akan dapat points. Points tersebut awak boleh gunakannya untuk membeli barangan keperluan di KK MART. Selepas ini lain-lain pasaraya/perniagaan juga akan turut berkerjasama dengan TONE WOW.Point boleh dikongsi dengan pengguna TONE WOW yang lain.

Awak tak perlu jual topup dan awak tak perlu ada kedai. Tapi bila org2 topup, dimana sahaja dan bila2 masa pun, komisen 26% dari jumlah topup mereka, sharikat akan bayar pada awak, tak pasal2 akaun bank awak penuh dgn duit. Contoh, kalau mereka topup RM100, awak dapat komisen RM26 akan masuk dlm akaun bank awak. Keje awak cuma share peluang bisnes bijak ini hanya melalui FB & Whatsapp sahaja. lepas tu tolong daftarkan mereka. Dan setiap kali mereka topup, awak akan dpt duit walaupun tgh tido. mereka topuplah dimana2, bila2 masa dan byk mana pun mereka topup, awak tetap akan dpt duit. Agak2, tiap hari berapa ramai orang topup? Agak2 orang berhenti topup tak? Cuba fikir 🙂 Lepas tu kalau awak stop jual simkad ni pun, awak masih lg dibayar, tiap2 kali mereka topup. Jual sekali, tapi untung berkali2 smpai la awak dah takda kat dunia ni. Income awak pun blh wariskan kt anak2 awak nanti selagi simkad yang awak pakai ni aktif 😊

Contact Info

  Mohd  Farizan Bin Manap #teamochsner
ID Dealers: 1592028,1646255,1764427 & M91-1667957
Phone: 01162930133 & 0169595931
Mail: [email protected]
Site: www.tonewowmalaysia.com

Social Profiles